Као и сваке претходне године, школска слава је обележена на пригодан начин. С обзиром да је био ненаставни дан, ученици су тога дана дошли мало касније у школу, наравно без књига.

У 9:00 започело је такмичење ученика у шаху и у стоном тенису. Као најбољи шахисти у школи показали су се: Ђорђевић Драган V-2 , који је освојио прво место; Ђођевић Бојан VIII-1 – друго место; Катић Урош VIII-3 – је освојио треће место.

Најбољи у стоном тенису били су: Филиповић Јовица VI-1 – освојио је прво место; Јанковић Нинослав V-1 је освојио друго место, док је трећи био Ђорђевић Александар VI-2 . Најуспешнијим ученицима су додељене дипломе.

У 10:30 је одржана приредба коју су извели ученици нижих и виших разреда у част Светог Саве, првог српског архиепископа и заштитника ђака. Свечаност је почела химном Светом Сави коју је извео хор ученика виших разреда. Затим су ученици показали свој таленат у глуми и рецитовању. Било је поучно и весело.

У 11:30 ученици су са својим наставницима посетили цркву и одслушали литургију, након које су им уручени скромни пакетићи.

У 12:00 у просторијама школе је пресечен славски колач. Ове године колачар је била учитељица Ђорђевић Јасмина, а колач је предала учитељици Оливери Журкић. Након тога је за наставнике и присутне госте уприличен ручак.

Подручне школе у Близни, Црнајки и на Кршу су овај дан обележили у просторијама својих школа.