Ове школске године одржана су такмичења из стоног тениса, кошарке и малог фудбала, на којима су представници наше школе показали завидан ниво.

  08.10.2008. одржано је опшинско такмичење у стоном тенису у сали ОШ „12.септембар“ у Мајданпеку. На такмишењу су учествовале екипе четири основне школе из општине (није учествовала екипа ОШ „Вук Караџић“ из Доњег Милановца).

У женској конкуренцији (екипно) освојили смо прво место. У појединачној конкуренцији заузели смо прва три места. Прво место је освојола ученица седмог разреда Зорана Филиповић. Друго место ученица седмог разреда Драгана Сурдуловић, а треће место Кристина Крчмаревић, такође ученица седмог разреда.

У мушкој конкуренцији наша школа је заузела друго место (екипно), док је у појединачној конкуренцији Клокочинац Никола, ученик осмог разреда, заузео друго место.

На окружном такмичењу из стоног тениса које је било одржано 05.10.2008. у хали спортова у Бору, наше девојчице су екипно заузеле треће место, а појединачно друго (Зорана Филиповић).

  29.10.2008. одржано је и општинско такмичење у кошарци у хали спортова у Мајданпеку. У мушкој конкуренцији наша екипа је освојила треће место, док је женска екипа заузела прво место. За окужно такмичење које је требало да буде одржано 05.11. у Бору, није био обезбеђен превоз.

  17.12.2008. одржано је такмичење у малом фудбалу у хали спортова у Мајданпеку. Наша женска екипа је освојила прво место, док је мушка екипа заузела треће место.

Наравно да смо задовољни досадашњим успехом наших спортиста и надамо се и очекујемо да ће ученици наше школе у фер и спортској борби достојно репрезентовати нашу школу, уз поштовање правила игре и противника, као што је у осталом и досад чињено“, рекао нам је наставник физичког васпитања Тасић Станоје у кратком интервјуу.